TERÀPIES 

 

 

Els psicòlegs apliquen principalment la teràpia cognitivo-conductual, tot i que també es combinen altres corrents com la psicoteràpia o la teràpia Gestalt. També s'apliquen altres tècniques específiques com el ioga i l'arteràpia

Teràpia Cognitivoconductual

 

 

Està orientada a modificar els processos cognitius. Es basa en que les persones pateixen per la interpretació que fan de la realitat, i no per la realitat mateixa.

 

Així doncs, durant el procés terapèutic es busca que la persona canviï les creences sobre la realitat per d'altres més relistes, funcionals i adaptatives. 

Ioga

 

Disciplina física i mental originaria de la Índia que té com objectiu curar, cuidar i enfortir el cos, la ment i l'esperit mitjançant la pràctica postural, la respiració i meditació.

 

 

Mindfulness

 

Tallers on es vol que Tú siguis el protagonista. Espai per dedicar a un mateix/a i sentir-se

 

Introducció a la "Atenció Plena" per a aconseguir cultivar

una ment conscient i equilibrada.

Teràpia aplicada a tractar de superar estats d'ansietat, depressió i recaigudes. També t'ajudarà a gestionar les teves emocions i

l´estrès, i en el teu desenvolupament personal i espiritual.

Psicoteràpia emocional

  

Es basa en les emocions i experiències sovint ocultes que desetabilitzen el nostre equilibli emocional.

 

Si som capaços de internar-nos en el nostre inconsient, descobrirem realitats que potser ens estan fent mal.

 

Ser conscients del que ens passa és el primer pas cap al benestar emocional.

Teràpia Gestalt

La nostra teràpia se centra en la Gestalt.

El principi bàsic de la Gestalt, és el d'afavorir el percatarse, el "Adonar-se", és a dir, afavorir el procés mitjançant el qual el client arriba a prendre consciència de si mateix, dels seus mecanismes, autoenganys, manipulacions i altres jocs neuròtics. Tot això s'aconsegueix a través de l'Experiència i la Responsabilitat.

Per a això ens centrem en l'aquí i l'ara, a parlar en primera persona, en les relacions client - terapeuta, en la relació figura-fons, treball amb l'obvi i la fantasia, amb la presa de consciència del Cicle de les Necessitats, el treball corporal, amb el centrament, treball amb les Polaritats, el ioga i la meditació.

L'objectiu és arribar al que cridem l'autoregulació organística, que el client visqui una vida plena i conscient, fent-se càrrec el mateix de les seves necessitats.