Local per a Entitats de Suport a la Salut

April 1, 2019

A l'abril rebem més informació a través del web de l´Ajuntament de Sant Cugat respecte a l'estat del projecte de participació ciutadana que Assadega'm, conjuntament amb PREAD i TEA vam guanyar  l'any 2018/2019.

 

PRESSUPOST 300.000 €

1346 SUPORTS

 

Objectiu: Crear un espai de trobada per a les entitats de salut mental i els seus usuaris i usuàries on puguin fer activitats i teràpies. Afavorir que es creïn sinergies entre aquestes entitats.

Descripció: Habilitar un local que permeti a les entitats de salut mental fer accions de suport a les persones afectades i a les seves famílies i que serveixi també de punt de trobada. El local haurà de tenir espais adequats als diferents tipus d’activitats i als diferents perfils de persones usuàries: infants, joves o adults.

 

 

OBJECTIU: habilitar un local de trobada i per fer activitats i teràpies per a les entitats de salut mental Assadegam, Pread i Grup TEA i els seus usuaris i usuàries.

DEFINICIÓ DEL PROJECTE: després de valorar diferents opcions, s'acorda destinar els diners del proejcte a comprar i arranjar dos locals contigus de Promusa situats al carrer Benet Cortada, 59.

 

 

Es valora de la ubicació que està a tocar de la Biblioteca Miquel Batllori, d’una parada de bus i del parc, i molt propers a l’estació de FGC de Volpelleres.

 

 

L’espai, de 186 metres quadrats útils, comptarà amb quatre despatxos, dues sales de grup i teràpies, una sala polivalent, tres lavabos, un dels quals adaptat, i un petit office.

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas destacadas

Vivir con ansiedad, por Juan José Millás

October 28, 2019

1/7
Please reload

Entradas recientes

July 5, 2019

June 18, 2019

May 23, 2019

Please reload

Archivo
Please reload

Buscar por tags
Please reload

Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square