top of page

Taula rodona sobre ansietat i depressió a la Xarxa de Comunicació Local de Barcelona

Updated: Jan 9


Dos membres de la junta directiva d'Assadegam, el president Ricardo de No (en la imatge de dalt) i el vicepresident Jordi Casanovas, van participar, el 19 d'octubre del 2022, en una taula rodona sobre ansietat i depressió en el marc del programa "Fet a mida", realitzat per La Xarxa de Comunicació Local, una plataforma multimèdia que proporciona continguts i serveis a 55 televisions i 147 ràdios de proximitat del país, vinculades a la Xarxa Audiovisual Local, empresa pública de la Diputació de Barcelona.


El programa es va emetre en directe des dels estudis de la televisió local Esplugues Televisió. Al costat dels representants d'Assadegam, hi van intervenir la doctora en Psicologia i vocal del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, Carol Palma, i l'activista d'ObertaMent Albert Piqué. Podeu veure el programa, de mitja hora de duració, en el vídeo que presentem aquí. (Feu-hi clic per visualitzar-lo a tota pantalla.)

5 views0 comments

Recent Posts

See All

Ningú no m’ho ha ensenyat, això; ho he anat aprenent pel meu compte en el transcurs del meu procés de “persona mentalment trastornada”, també anomenada “persona amb problemes de salut mental en un sen

bottom of page