top of page

Viure amb ansietat

Updated: Jan 4


Una mirada d'autor sobre un dels mals contemporanis més freqüents a les societats occidentals. L'excés d’informació, la competitivitat sense fre, l’autoexigència exagerada, el perfeccionisme compulsiu. Les seves causes són múltiples, i les solucions, diverses. L‘escriptor Juan José Millás tracta en un article que va publicar ‘El País semanal‘ el 28 d‘octubre de 2019 la vida de persones que afronten l‘ansietat.


109 views0 comments

Recent Posts

See All

Assadegam ha tingut un paper important en la meva evolució psicològica en un sentit positiu. Ara en soc vicepresident, a més de promotor del grup LGBTI, que va començar molt bé l'any passat però que m

Fa poc vaig llegir un article molt interessant sobre la solitud. Crec recordar que era Santi Vila qui deia que, si era escollida, la solitud tenia sentit i era joiosa, però, en cas contrari, feia molt

bottom of page