Local per a entitats de suport a la salut

Updated: Nov 19


A l'abril rebem més informació a través del web de l'Ajuntament de Sant Cugat respecte a l'estat del projecte de participació ciutadana que Assadegam, conjuntament amb PREAD i TEA, vam guanyar l'any 2018-2019.

PRESSUPOST 300.000 €

1346 SUPORTS

Objectiu: Crear un espai de trobada per a les entitats de salut mental i els seus usuaris i usuàries on puguin fer activitats i teràpies. Afavorir que es creïn sinergies entre aquestes entitats.

Descripció: Habilitar un local que permeti a les entitats de salut mental fer accions de suport a les persones afectades i a les seves famílies i que serveixi també de punt de trobada. El local haurà de tenir espais adequats als diferents tipus d’activitats i als diferents perfils de persones usuàries: infants, joves o adults.

OBJECTIU: habilitar un local de trobada i per fer activitats i teràpies per a les entitats de salut mental Assadegam, Pread i Grup TEA i els seus usuaris i usuàries.

DEFINICIÓ DEL PROJECTE: després de valorar diferents opcions, s'acorda destinar els diners del proejcte a comprar i arranjar dos locals contigus de Promusa situats al carrer Benet Cortada, 59.

Es valora de la ubicació que està a tocar de la Biblioteca Miquel Batllori, d’una parada de bus i del parc, i molt propers a l’estació de FGC de Volpelleres.

L’espai, de 186 metres quadrats útils, comptarà amb quatre despatxos, dues sales de grup i teràpies, una sala polivalent, tres lavabos, un dels quals adaptat, i un petit office.


15 views0 comments

Recent Posts

See All