top of page

“Em fa mal la vida”

Updated: Jan 4


La depressió serà, els anys a venir, la principal causa mundial de discapacitat, segons l‘Organització Mundial de la Salut. Es calcula que dos milions i mig de persones pateixen aquest trastorn a Espanya. La venda d‘antidepressius s‘ha triplicat al país durant l‘última dècada, segons l‘Agència Espanyola de Medicaments. En aquest reportatge, publicat el 21 d‘octubre de 2018 al programa Repor del Canal 24h de TVE, diverses persones afectades expliquen la seva experiència enfront la depressió.

Enllaç per veure el vídeo (s‘obre en una pestanya nova): http://rtve.es/v/4805124


55 views0 comments

Recent Posts

See All

Ningú no m’ho ha ensenyat, això; ho he anat aprenent pel meu compte en el transcurs del meu procés de “persona mentalment trastornada”, també anomenada “persona amb problemes de salut mental en un sen

bottom of page