Grup "Barcelona"

Centre "Impuls Barcelona" 

Travessera de Gràcia, 278,

CP 08025, Barcelona, Barcelona

España

 

Contacte: Mayca  646 715 394

 

Qui som, qué fem, com ho fem...?

El nostre grup de Barcelona capital té la seva seu en"Centre Impuls", un coworking en el qual disposem de dues sales de reunions en les quals cada dimecres de mes de 18,30h a 20,30h es duen a terme les nostres sessions de teràpia psicològica cognitiu-conductual dirigides pel nostre psicòleg voluntari Pere Ferrer (el currículum del qual podeu consultar en la la pestanya terapeutes en la portada d'inici de la nostra pàgina web.

Com ho fem? 

A continuació us citem amb les pròpies paraules de Pere Ferrer la seva manera de treballar amb el seu grup:

 

“La meva perspectiva de treball és sempre integradora i molt personalitzada. Al llarg de l’experiència concretament en el tractament dels trastorns de l’ansietat, he desenvolupat una estratègia d’intervenció que combina l’estil cognitiu - conductual amb la teràpia breu estratègica, a través d’un procés pensat per a superar l’ansietat de forma efectiva i eficient, economitzant el temps i l’esforç el màxim possible mitjançant la reestructuració cognitiva i l’ús de tècniques paradoxals, originals i creatives.”

"El meu mètode de treball:

 

De manera oficial, sóc el que es defineix com un psicòleg integrador, que significa que no usem un corrent o metodologia concreta, sinó que intentem adaptar l'estil terapèutic a les necessitats de l'usuari. A mi m'agrada dir que la meva teràpia es basa en la simplicitat (basada en la lògica racional), el sentit comú (basat en les emocions) i la intencionalitat (basada en l'estratègia i la implicació). 

 

 

La meva funció en la psicoteràpia:

 

La meva intenció és trencar amb la visió tradicional que existeix en la nostra societat en relació a la psicoteràpia. Actualment existeixen tècniques i estratègies d'intervenció molt més efectives que fa uns anys, i fins i tot hem après a recuperar i adaptar moltes d'antigues, que ens proporcionen moltes eines per a recuperar-nos o superar-nos.

Tenir clara la durada, els objectius i la utilitat de la teràpia és una cosa primordial per a un bon procés de canvi. 

La funció del psicoterapeuta ha de ser identificar l'estructura del problema juntament amb l'usuari o usuaris, per a així plantejar i pactar una estratègia (tècniques específiques, pautes, reflexions...) que sigui adequada i efectiva per al problema plantejat, intentant resoldre la situació problemàtica al més aviat possible.

Em centro en les solucions més que en els problemes, per a oferir una ajuda eficient i resolutiva amb estratègies psicològiques flexibles, dinàmiques i personalitzades".