Notícies

 

Teràpia Grupal.

Terapias Cognitivo Conductuales de Tercera generación o Terapias Contextuales.

En palabras del psicólogo conductor, Joan Miralles:

“La meva perspectiva de treball és sempre integradora i molt personalitzada. Al llarg de l’experiència concretament en el tractament dels trastorns de l’ansietat, he desenvolupat una estratègia d’intervenció que combina l’estil cognitiu - conductual amb la teràpia breu estratègica, a través d’un procés pensat per a superar l’ansietat de forma efectiva i eficient, economitzant el temps i l’esforç el màxim possible mitjançant la reestructuració cognitiva i l’ús de tècniques paradoxals, originals i creatives.”

Se inicia el curso el 19/septiembre 2020, y luego quincenalmente todos los sábados de 11h a 13h, de momento

"Mindfulness"

¿Quieres aprender lo que es la "atención plena"

El sábado, 26/09/2020 y quincenalmente, iniciamos como nueva actividad de Assadega´m, terapia "Minfulness".

Con ella podrás cultivar una mente consciente y cultivada.

 Es una terapia que se aplica para:

-la ansiedad

-depresión y recaídas

-gestión emocional y del estrés

-desarrollo personal y espiritual.

L'associació Assadega´m davant la pandèmia del coronavirus

L’ Associació per a la Superació de l’Ansietat i la Depressió, Grups d’Ajuda Mútua, davant del clima de incertesa, por, inseguretat i patiment que està causant la pandèmia del coronavirus volem manifestar el que segueix: 

 

– Som una associació de persones afectades per trastorns d’ansietat i depressió que es va formar fa 25 anys. Els socis, persones afectades, gestionem l’associació i ens sentim orgullosos d’haver-la mantingut viva ininterrompudament des de 1995.

 

– Com a persones afectades per trastorns de ansietat en qualsevol de les seves manifestacions (agorafòbia, fòbia social, trastorn obsessiu-compulsiu, etc.) ens considerem “experts” tant en el patiment com en les activitats que es duen a terme per superar-lo. I el mateix afirmem respecte de la depressió. Totes dues malalties, ansietat i depressió, van gairebé sempre de la mà.

 

– Considerem que les causes d’aquests patiments són múltiples: genètiques, biològiques, psicològiques i socials. Com que les causes són variades, cal que el tractament també sigui divers.

 

– Assadega’m ha desenvolupat bàsicament durant tot aquest temps grups d’ajuda mútua (GAM), la major part de les vegades coordinats per un professional i altres cops per algun membre del mateix GAM.

 

– A part dels GAM, i atès que considerem la persona un ésser compost d’un cos físic, unes emocions, un intel·lecte i una ment superior, hem desenvolupat teràpies que ens han ajudat a harmonitzar tots aquests aspectes.

 

– En l’aspecte físic, procurem cuidar el nostre cos. Ja ho deien els clàssics: “mens sana in corpore sano”. Amb aquest objectiu programem ioga dues vegades a la setmana. A més, als tallers que es fan els dissabtes es dediquen espais al ball i a l’expressió corporal. Hem fet cursos de teatre en què es treballaven aspectes corporals, i als camps de treball que es duen a terme a l’estiu es dona importància a les activitats manuals com a via d’apaivagar la ment en aplicació de la màxima que “quan el cos treballa, la ment es relaxa”.

 

– El camp emocional és molt important per a la salut integral, perquè de vegades les emocions van davant dels pensaments i altres és al revés; és a dir, que tots dos aspectes, el mental i l’emocional van lligats íntimament. Per aquest motiu, si treballem un d’ells també estem actuant sobre l’altre. En aquest àmbit, durant molts anys s’han fet a Assadega’m teràpies de tipus Gestalt, que posen l’accent en les emocions. Els nostres psicòlegs ens ensenyen a sostenir la tristor, a expressar la ràbia, a acceptar la frustració, a transitar per la decepció, a encarar la por, etc.; pautes totes elles experimentades per millorar el nostre estat d’ànim.

 

– En l’àmbit mental, que és on tenim el problema, als grups aprenem a ser assertius, a tenir empatia, a millorar l’autoestima, l’autoconfiança i les habilitats socials, etc. Aquestes eines ens ajuden a acumular recursos personals per aconseguir viure d’una manera més sana mentalment i emocionalment. Com que l’ansietat té molt a veure amb la por, aprenem a enfrontar les temors i a no evitar-les, com és el nostre costum disfuncional. La tècnica cognitivo-conductual s’ha demostrat d’una gran eficàcia amb aquest objectiu, raó per la qual la segueixen molts dels nostres terapeutes.

 

- Hem parlat de l’aspecte físic, de l’emocional i del mental. Ens en queda un que també és patrimoni de l’ésser humà, i que és el transcendental. Ens cal tenir una visió i una experiència que vagin més enllà de la nostra personalitat, del nostre ego. En aquest sentit, en Assadega’m també considerem la nostra espiritualitat. Alguns dels nostres socis segueixen un camí de creixement personal fonamentat en la consideració del factor transpersonal com a inherent a l’ésser humà, i necessari per superar totes les seves limitacions. La psicologia transpersonal, l’autorealització, la meditació, l’autoconeixement, l’autoconsciència, etc., també tenen cabuda a la nostra associació.

 

– A les qüestions esmentades ens cal afegir altres com ara la responsabilitat, el compromís, la confiança, la presència, la constància, etc., que també treballem a Assadega’m. Totes elles ens permeten contactar amb la realitat per no viure en un món irreal que, d’altra banda, imaginem molt amenaçador. La soledat no ens és estranya, i quan parlem d’ajuda mútua també ens referim a compartir i relacionar-nos entre nosaltres.

 

-- Els éssers humans tenim desequilibris des de temps immemorials, i paral·lelament hem desenvolupat i continuem desenvolupant pautes de conducta i actituds que s’han demostrat eficaces per reequilibrar-nos. A Assadega’m les aprofitem totes per seguir el nostre procés de creixement personal i ajudar a altres persones que es troben encallades i no veuen sortides a les seves crisis. Al capdavall la vida és un aprenentatge continu, i en això estem...

 

-- La pandèmia que patim actualment afecta la salut psíquica de moltes persones. Les crisis d’ansietat i els estats depressius augmenten enormement. Nosaltres, des de la nostra experiència, humilment, volem contribuir a ajudar els nostres conciutadans exposant el nostre testimoni de sofriment i superació. Hem patit els nostres fantasmes interiors durant molt de temps, i ara el problema és real, però els recursos personals amb què hem combatut aquells fantasmes ens faciliten caminar per la sendera incerta i insegura que se’ns presenta en aquests moments.

 

– Per tant, proposem cuidar amb atenció especial els quatre aspectes esmentats més amunt, sobre els quals podem incidir: físic, emocional, mental i espiritual. I també, com no, esforçar-nos a viure en el present perquè això ens allunyarà de les pors al futur i dels sentiments de culpabilitat del passat. 

Vídeo UPF

Los estudiantes de ciencias audiovisuales de la Universidad Pompeu Fabra, contactan con nosotros para comunicarnos que ya han realizado la presentación ante sus profesores y que han tenido una valoración de sobresaliente por el vídeo realizado con nuestra colaboración testimonial. !Os animamos a visionarlo desde nuestro blog!

Entrevista d´Assadega´m a la TV de Sant Cugat

Avui 11/febrer/2020, els nostres companys de l'Associació, el vicepresident Antonio Fermoso i el vocal Ricardo de No, són entrevistats en el programa "La Contraportada" de la TV de Sant Cugat.

Video Universitat Pompeu Fabra

Aquest dijous pròxim,12/febrer/2020, rebrem la visita dels estudiants de la Universitat Pompeu Fabra de ciències audiovisuals amb els quals estem col·laborant perquè duguin a terme un treball consistent en la realització del nou vídeo corporatiu d´Assadega´m. Ens faran la presentació definitiva d'aquest vídeo.

Esteu convidats a assistir.

Taula Salut Mental

Demà, dijous 19/febrer, mantindrem una reunió en la Taula de Salut Mental de l´Ajuntament de Sant Cugat, una reunió a la qual acudirà la regidora de polítiques socials, Gemma Aristoy, en la qual es tractaran tres tema:

 

-          plantejament de treball de la Taula i posicionament respecti  la salut mental a nivell de ciutat

 

-          local de salut mental

 

-          convenis i subvencions

Reunió amb el CSMA (Centre Salut Mental Adults).

Reunió amb el CSMA (Centre Salut Mental Adults).

A petició del grup d'infermeres, psiquiatres i psicòlegs/as del CSMA del CAP de la Mina de Sant Cugat del Vallès mantindrem aquest pròxim dimarts una reunió per a donar a conèixer a l'Associació, explicar-los qui som, què fem i com ho fem amb l'objectiu que es creï una sinergia i puguem col·laborar conjuntament per a així poder arribar a més usuari/as i ajudar-los.

Comida Navidad 2019

 Hola a todos/as:

 

anunciamos que el sábado 21/Diciembre/2019 celebraremos la comida de Navidad.

 

  Ésta tendrá lugar en el restaurante  "La Perla" en Sant Cugat del Vallès (Avinguda de Cerdanyola, 11, 08172 Sant Cugat del Vallès, Barcelona) a cinco minutos caminando de la "Casa de Cultura"

  -Hora: 14,15h

 

  Para una correcta organización rogamos confirmación a este mismo mail (muy importante).

  También hemos pensado en hacer como otros años y llevar a cabo el "amigo invisible", que no ha de superar los 5€.

  ¡¡Os animamos a asistir y a participar!!

  En breve informaremos del menú y del precio.

 

Grup Assadega´m "Impuls Barcelona"

Nou grup a Barcelona

Ens és grat comunicar que el grup de Barcelona que fins ara estava allotjat en el Casal de Barri "Folch i Torres" és traslladat a partir del 4/desembre/2019 a l'espai "Impuls Barcelona" situat en el centre de Barcelona, en concret al carrer Travessera de Gràcia, 278, 08025 amb la intenció de donar més facilitats d'accessibilitat a tots els usuaris. Podeu consultar la situació exacta navegant en la pestanya grups. Esperem que aquest canvi sigui per a bé i disculpeu les possibles molèsties d'aquest nou trasllat de seu. Per a qualsevol consulta podeu trucar a la coordinadora del grup, Mayca Padilla, al ‭646 715 394‬.

Entrevista en la TV L´Hospitalet

Avui 28/octubre/2019 té lloc l'enregistrament d'una entrevista en el programa "Veïns" presentat pel periodista Pere Montesinos de la TV L´Hospitalet.

Pròximament anunciarem el dia exacte de la seva emissió.

Entrevista a Assadega´m

El dijous 3/setembre/2019 diversos usuaris/as de la nostra Associació van ser entrevistats pel periodista Ferran Mitjà per a la revista "Tot Sant Cugat" per parlar de l´ansietat, la depressió i d´altres trastorns i de qui son?, què fem?, com ho fem?....

Inici Cur 2019/2020

Us comuniquem l'inici, en la setmana pròxima, de les següents activitats:

 

-Dilluns 2/setembre: grup de "La Parròquia" com sempre de 18,30h a 20 30h

-Dijous 5/setembre grup de Sants de teràpia cognitiu/conductual dirigit per Ramón Busom de 19h a 21h

-Dijous 5/setembre: grup de fòbia social en el Xalet Negre de 19h a 21h, dirigit per Gastón

-Dissabte 7/setembre: grup de teràpia cognitiva/conductual amb Maria a la "Casa de Cultura", de 11h a 13h

-Dijous 12/setembre grup de "Expressió Creativa" conduït per Lydia, en el Xalet Negre" de 17h a 19h.

-Dilluns 16/setembre: ioga en el Xalet Negre de 11h a 13h.

 

El grup de Toni de teràpia cognitiu/conductual encara esta pendent de determinar el dia.

Per a qualsevol consulta, no dubteu a contactar a aquest mateix correu o trucant al mòbil de l'Associació 646715394

 

  Esperem que us hagin anat bé les vacances i ens veiem aviat.

Nou local Vollpelleres

Local per a entitats de suport a la salut mental

 

 

 

 

       

 

 

 

 

         PRESSUPOST 300.000 €

         1346 SUPORTS

 

Objectiu: Crear un espai de trobada per a les entitats de salut mental i els seus usuaris i usuàries on puguin fer activitats i teràpies. Afavorir que es creïn sinergies entre aquestes entitats.

Descripció: Habilitar un local que permeti a les entitats de salut mental fer accions de suport a les persones afectades i a les seves famílies i que serveixi també de punt de trobada. El local haurà de tenir espais adequats als diferents tipus d’activitats i als diferents perfils de persones usuàries: infants, joves o adults.

 

 

 

 

            OBJECTIU: habilitar un local de trobada i per fer activitats i teràpies per a les entitats de salut mental Assadegam, Pread i Grup TEA i els seus usuaris i usuàries.

           DEFINICIÓ DEL PROJECTE: després de valorar diferents opcions, s'acorda destinar els diners del proejcte a comprar i arranjar dos locals contigus de Promusa situats al carrer Benet Cortada, 59.

 

 

 

 

 

 

 

 

Es valora de la ubicació que està a tocar de la Biblioteca Miquel Batllori, d’una parada de bus i del parc, i molt propers a l’estació de FGC de Volpelleres.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L’espai, de 186 metres quadrats útils, comptarà amb quatre despatxos, dues sales de grup i teràpies, una sala polivalent, tres lavabos, un dels quals adaptat, i un petit office.

 

 

 

 

 

 

 

El local, de titularitat municipal, serà la seu d’aquestes entitats (tal com es determini en el conveni d’ús) però també s’hi podran fer altres activitats d’interès pel barri. 

 

ESTAT: s'està acabant de redactar el projecte executiu i la previsió és poder començar les obres a finals d’estiu i tenir el local a punt abans d’acabar aquest any.

Local Volpelleres

Dijous vinent, dia 21/març som convidats a una primera visita amb l'alcaldessa de la ciutat, Carmela Fortuny, per a veure in situ el local i fer una presentació als mitjans de comunicació d'aquest nou espai del qual podrà beneficiar-se la ciutat.

Federació VEUS

Hola a tots, des de el 18 d'abril ja formem part de la Federació Veus

La Federació Catalana d’Entitats de Salut Mental en 1a Persona – VEUS és una organització de Catalunya que aplega el teixit associatiu de persones amb experiència pròpia en salut mental. Som tot un ventall d’associacions, creades i dirigides per les pròpies persones amb diagnòstic de salut mental, que hem unit les nostres forces per promoure i enfortir el moviment associatiu en 1a persona, per la defensa dels nostres drets i per a què la veu del nostre col·lectiu tingui influència en les polítiques públiques.

Recital Solidari de Ferràn Talarn

 Amposta, 6 de març 2018 - Aquest passat dissabte 3 de març, el públic assistent a l´auditori de La Unió Filharmònica va poder gaudir d´un gran recital de guitarra clàssica a càrrec del concertista Ferran Talarn. El jove músic ampostí va oferir un concert d´intèrprets destacats del repertori musical de guitarra, amb obres de Domenico Scarlatti, Luigi Legnani, Agustín Barrios, Joaquín Turina o Astor Piazzola, entre altres. La interpretació musical, dotada de gran sensibilitat i acurada tècnica, va anar acompanyada per part del músic, d´una breu introducció de cadascuna de les obres. Aquest concert tenia una finalitat solidària i els 1.450 euros dels donatius del públic van anar destinats íntegrament a l´Associació per a la Superació de l´Ansietat i la Depressió (Assedega´m). 

Infografía

La salut mental, una prioritat

de les polítiques de salut.

Terapia Cognitivo/Conductual, María

Éste sábado María nos introducirá en el tema del MIEDO. Ya sabéis que la sesión comienza a las 11h y dura hasta las 13h.

Adjuntamos un word que nos ha enviado para que apuntéis algunos aspectos vuestros en relación con vuestros miedos y se puedan trabajar.

Teràpia Gestalt

Anunciamos que se ha iniciado la terapia Gestalt, desde el día 1 de Febrero y que se impartirá quincenalmente de manera permanente en el "Casal Torreblanca" con el horario de 17h. a 19h. Os animamos a participar. 

Celebració dinar de Nadal 2017

Ja hem celebrat el nostre dinar de Nadal i des d'aquí ens congratulem del bon acolliment que ha tingut entre els nostres socis. Han estat moments d'alegria i il·lusions compartides. Només ens cal desitjar a tots els nostres socis igual que als nostres visitants un pròsper Any Nou 2018.

Taller de Teatre Gestàltic.

El proper dia 13/Desembre/2017 durem a terme una sessió de teatre gestáltic al nostre centre de Sants. Serà impartit per terapeutes de l'Institut Gestalt de Barcelona en horari de 19h a 21h i serà tots els 3ers dimecres. Us animem a tots a participar.
Podeu comunicar la vostra assistència a Ramón Busom telefonant al 666 292 973.

Dinar de Nadal 2017

El sábado 23/Diciembre/2015 celebraremos la comida de Navidad.

 

Ésta tendrá lugar en el restaurante  "La Jarana" (www.lajaranasantcugat.com) en Sant Cugat del Vallès.

 

  -Hora: 14h

  -Precio: 15€ (todo incluido)

  ​-Dirección: Passeig Francesc Macià 38 (enfrente de la sede de Assadega´m en la "Casa de Cultura")

  -08173

  -Sant Cugat del Vallès

 

Para una correcta organización rogamos confirmación (muy importante).

También​ hemos pensado en hacer como otros años y llevar a cabo el "amigo invisible", que no ha de superar los 5€.

 

​ ¡¡​Os animamos a asistir​ y a participar​!!

 

Os adjuntamos archivo con los menús que degustaremos en nuestra comida de Navidad (para evitar dudas....es un menú de 20€ de los cuales Assadega´m asumirá 5€ para que quede en 15€ para todos lo socios) 

El restaurante nos pide que para que todo esté mejor organizado le pasemos una relación de los segundos platos que se elegirán (y en el caso de la elección del menú vegetariano, hay que elegir un primero y un segundo) Así que os agradeceríamos que a la vez que hacéis reserva, nos indiquéis vuestra preferencia..

 

Os informamos también de la buena acogida que está teniendo esta comida y no dejamos de animaros a los que todavía no os habéis apuntado a que lo hagáis contestando a este mismo mail

 

  

 

 Gracias y esperamos la máxima de las participaciones!!!

"Grup de Fòbia Social"

Iniciat el nou curs 2017/2018 de "Fòbia Social" al "Xalet Negre" que s´impartirà quinzenalment de 19h a 21h per el nostre nou psicòleg Gastón Auguste.

Meditació i Autorrealització

  A partir de próximo martes 14/noviembre/2017 se iniciarán terapias de meditación y autorrealización impartidas por Jaume Ros y Antonio Fermoso.

  Se llevarán a cabo en una nueva sala ubicada en:

-Carrer Francesc Moragas, 1, Entresuelo 4 (al lado de la Plaça Quatre Cantons)

-08172

-Sant Cugat del Vallès

-Horario de 12h a 14h

 

  Quien desee asistir puede llamar directamente al móvil de Antonio Fermoso (690 275 847)

Inicio del grupo de ayuda de "La Parroquia"

Os informamos del inicio del curso de "Terapia Cognitivo-Conductual" impartido por nuestra psicóloga Fina Vázquez en un nuevo espacio que está situado en la Esglesia de Sant Gaietà (calle Consejo de Ciento, 293 esquina a la de Enrique Granados, 6, por donde tendremos la entrada).

  La primera sesión tendrá lugar el lunes 09/octubre/2017 de 18,30h a 20,30h.

 

  Os esperamos.

Saludos,

Junta directiva

Inicio del grupo de terapia cognitivo-conductual

El nuevo curso de "Terapia Cognitivo- Conductual" impartido por nuestro psicólogo Toni, se iniciará este próximo miércoles 04/octubre/2017.

  Las sesiones serán los primeros, segundos y cuartos miércoles del mes de 19h a 21h en el "Aula Cos 2" (1ª planta) de la "Casa de Cultura.

 

  Os esperamos.

Saludos,

Junta Directiva

ANULADOS LOS ACTOS "Celebración de los actos del Día Mundial de la Salud Mental el 7 de octubre en Sant Cugat"

POR LA ACTUAL SITUACIÓN POLÍTICA ACTUAL SE SUSPENDEN LOS ACTOS PREVISTOS PARA EL DÍA 7 DE OCTUBRE 

con motivo de la celebración del "Día Mundial de la Salut Mental" que es el próximo 10/octubre/2017, el sábado 07/octubre/2017, Assadega´m dispondrá de una carpa situada en la Plaça Octavià (enfrente del monasterio de Sant Cugat del Vallès). Como actividades, ese día, para el que solicitamos voluntarios para dar a conocernos a toda la población, estaremos en dicha carpa ayudando a Lydia que se encargará de llevar a cabo un "taller de maquillaje sobre las emociones".

 

  Os esperamos a todos a partir de las 11h.

 

Saludos,

La Junta Directiva

Taller de "Monólogo Terapia"

Este sábado, 13 de mayo 2017, desde las 16,30h de la tarde hasta las 19h, haremos la 2ª sesión del taller de "Monólogo Terapia". Una forma divertida de exteriorizar tus problemas y restarles importancia.

 

Aprenderemos herramientas básicas de humor y a transformar nuestros dramas en comedia.

 

Impartido por:

Dianela Padrón (monóloguista) y Fernando Moraño (monóloguista, comedy central, sopa de gansos, y guionista de El Terrat).

 

  También adjuntamos a este correo un archivo PDF con deberes que debemos intentar hacer.

 

 Queda por confirmaros si se llevará a cabo en el CPA (Centro Popular Andaluz) o en la "Casa de Cultura". El viernes os lo concretaremos

 Podéis venir acompañados. 

 

El precio del taller será de 10 €.

 

 Os pedimos la máxima participación (será un taller muy divertido) y que todo aquel que esté interesado llame al responsable/organizador (Antonio Fermoso) (690 275 847)

 

Día Mundial de la Salud 2017: Hablemos de la depresión

OMS
31 de marzo de 2017 -- Según las últimas estimaciones de la OMS, más de 300 millones de personas viven con depresión, un incremento de más del 18% entre 2005 y 2015. A una semana del Día Mundial de la Salud, el 7 de abril, la OMS señala que la falta de apoyo a las personas con trastornos mentales, junto con el miedo al estigma, impiden que muchos accedan al tratamiento que necesitan para vivir vidas saludables y productivas.

• Campaña de la OMS sobre la depresión: La depresión encabeza la lista de causas de enfermedad

• La depresión encabeza la lista de causas de enfermedad
Comunicado de prensa de la OPS

Fines de semana terapéuticos en Garcia (Tarragona)

El mes pasado 10 miembros de la Asociación visitamos en Tarragona un centro muy particular de terapias y sanación. Nos gustó mucho por sus especiales condiciones, entre ellas meditamos dentro de una pirámide terapéutica de 6m X  6m. El Centro  está situado en plena naturaleza, en un ambiente sumamente acogedor y relajante. 

Decidimos hacer una prueba que consistió en un Módulo, es decir un Curso de Fin de Semana residencial en García, cerca de Mora de Ebro en Tarragona, fuimos el fin de semana del 18, 19 y 20 de Noviembre seis personas: Antonio, Albert, Encarni, Fina, Jaume i Marc. 

 

Personalmente considero que fue una experiencia liberadora, una excelente introspección personal y  un éxito, por las diferentes técnicas de terapias individuales y grupales dentro de un marco muy relajante.

 

En mutuo acuerdo con el Terapeuta y miembro de la Asociación Devea de Telos, que es como se llama el centro, hemos decidido estabilizar los Módulos y realizar uno mensual para conseguir un efecto sanador a nuestra ansiedad, es decir profundizar más en las causas y poder liberarnos de los miedos, tristezas, inseguridades y actitudes paralizantes en un nivel más interno.

 

De momento ya somos unos 6, 0 7 los interesad@s en esta propuesta entre los cuales, yo Antonio me incluyo. La fecha del próximo Módulo es para el fin de semana del 20, 21 y 22 de enero y más tarde decidiremos fechas para febrero, etc, pues  merece la pena traspasar nuestras limitaciones y no quedarnos lastrados permanentemente.

 

Entre el Terapeuta Utsang (Albert Jaén) y yo Antonio, os lanzamos esta propuesta, en un sitio al aire libre sumamente regenerador. 

 

El precio, muy especial para los miembros de la Asociación  por el fin de semana en García son 100€ por persona, mas desplazamiento y comida que suponen unos 30€ aproximadamente. 

 

Para más información poneos en contacto conmigo. Saludos cordiales 

 

Antonio Fermoso.

690 275 847

Nuevo taller de teatro

Adentrarse en el juego teatral es lanzarse a una apasionante aventura, donde liberarte de tensiones y dejarte expresar libremente a nivel corporal y emocional.

Se trabajará tanto con dinámicas de relajación, escucha, confianza, conciencia corporal...

como con propuestas de improvisación teatral que nos permitirán vivir sin ningún riesgo ni consecuencia infinidad de personajes y situaciones que, en la vida real, no nos permitiríamos.

Entre el mundo de los adultos es difícil encontrar la espontaneidad, la curiosidad, la creatividad...prejuzgamos constantemente, nos adaptamos a las normas sociales de comportamiento, se nos inculca responsabilidad, ejemplaridad de nuestra conducta, control de los sentimientos,...por eso es tan necesario permitirse estos espacios de libertad.

Este taller es una invitación a jugar entre nosotr@s. Al darnos este permiso, nos liberamos, disfrutamos y nos aproximamos más al auto-conocimiento.

 

Calendario y horarios

 

El taller será quincenal y las sesiones serán los jueves de 17.30 a 19.30h.

Primera clase abierta: 22 de diciembre (clase abierta a quien quiera venir a probar)

Comienzo del taller: 19 de enero

 

Requisitos

No es necesaria ninguna experiencia previa en el ámbito teatral.

Se aconseja venir con ropa y calzado cómodos.

Conviene traer una botellita de agua.

Please reload